Gadgets som du har brug for i dit liv

Der er tre gadgets, som du efterhånden ikke kan leve uden. Her tænker vi på rejseadaptere, powerbanks og bluetooth høretelefoner. Du kan læse mere om de tre lækre gadgets nedenfor.

Powerbank til den kommende musikfestival

Hvis du er vild med god lyd, og tager på musikfestival hvert år, har du brug for en god powerbank fra fx teknikdele.dk, hvor der er mange valgmuligheder. Generelt kan du bruge en powerbank til mange forskellige scenarier.

Det ekstra batteri kommer efterhånden i en lille størrelse, som nemt kan medbringes i tasken til nødstilfælde. Gå efter en powerbank med mange mAh, som er en indikering af et godt batteri, der holder i mange timer.

Rejseadapter med USB-opladning

Tænk på hvor mange ting du skal oplade, når du rejser ud i verdenen. Det kan være smartwatches, trådløse høretelefoner, powerbanks, smartphones, bærbare computere, og vi kunne blive ved. Derfor er det ikke alene vigtigt at du husker dine opladere, men også en rejseadapter, så du kan lade dine ting op.

Her er det især en god ide at investere i en rejseadapter med adskillige USB-porte. Det kan være begrænset med antal stikkontakter på et hotelværelse, og måske er I mange personer afsted. Undgå kampen om stikkontakten ved at pakke en rejseadapter, som kan anvendes til at oplade flere ting på en gang.

Bluetooth høretelefoner

Har du stadigvæk ikke skiftet dine øretelefoner med kabel ud med trådløse høretelefoner? Nu til dags kan du få slippe for de irriterende ledninger, og fx nyde en bedre træningssession eller løbetur med et par bluetooth høretelefoner.

Da bluetooth høretelefoner blev introducerede, var der flere som argumenterede imod den nye gadget, på grund af lydkvaliteten. Men nu er bluetooth høretelefoner efterhånden så avancerede, at du kan finde glimrende løsninger med god lyd. Faktisk er et kabel headset ikke ensbetydende med at lyden altid er bedre. Hvis du køber et par billige høretelefoner med kabel, kan der sagtens være tale om en ringere lyd, sammenlignet med et par lækre bluetooth øretelefoner.

Derudover er mange smartphone producenter som fx Apple gået væk fra at levere hovedtelefoner med deres nye iPhones. Derfor kan det være på tid at gå fremtiden i møde med et par lækre bluetooth høretelefoner.