Computerstyr dit hjem

Det lyder mærkeligt, men der er i dag mulighed for at styre sit hjem fra den lille minicomputer, som de fleste af os går rundt med næsen begravet i til hverdag.

Ja det er rigtigt, der i dag så mange dele af dit hjem, som kan styres online, at det er uhyggeligt. Det er alt fra dit tv over køleskabet, som kan fortælle dig, hvad du mangler at handle ind, til alarmen og varmereguleringen, som du kan styre ved hjælp af en app.

Det lyder besværligt, men det er faktisk ganske enkelt, og der er en fremtid i det. Du får simpelthen et hus, som du nu kan styre fra din computer, telefon eller tablet.

Nogle af dem, som i dag er mest almindelige, er dem til alarmerne og til varmestyring af hus og sommerhus. Noget, som gør, du ikke længere behøver komme frem til et sommerhus, som er klamt, fugtigt og koldt. Nej det er noget, der er skruet op for, og det er dejligt varmt. Noget der vil gøre det mere attraktivt at komme frem også på de kolde vinterdage, så måske resulterer det endda i at sommerhusene nu bliver brugt mere og af flere.