Intelligent belysning i hjemmet

Der kommer hele tiden nye teknologiske muligheder i hjemmet, som gør det nemmere for os i dagligdagen. Har du overvejet at få intelligent belysning i hjemmet? Dermed kan du nemt kontrollere belysningen i din bolig og samtidig spare penge hver måned.

Intelligent belysning i alle rum

Intelligent belysning giver dig mulighed for at styre, hvornår der skal skrues op eller ned for belysningen eller helt slukkes. Når du installerer intelligent belysning i hjemmet, kan du styre dine lamper med en app eller med stemmekontrol. Dermed kan du nemt skrue helt op for lyset, når der fx skal laves mad i køkkenet, og du har brug for et godt lys henover køkkenbordet, og du kan dæmpe belysningen henover spisebordet, når der skal være hyggestemning, imens du spiser aftensmad sammen med familien. Intelligent belysning er godt for miljøet og reducerer strømforbruget og kan anvendes i alle rum i din bolig. Hvis du fx anvender LED-pærer fra Philips Hue, så kan du også vælge mellem mange farvetoner, der kan være med til at skabe en helt særlig belysning i dit hjem. Via appen eller med din stemme kan du bestemme, hvornår lyset skal være tændt, slukket eller dæmpet i din bolig. Det gælder både, når du er hjemme, og når du er på arbejde eller ude at rejse.

Spar penge og forebyg indbrud

Det er ikke blot hyggeligt og festligt at have intelligent belysning i boligen. Det er også billigere på lang sigt, fordi du sparer penge på elregningen hver måned, når du anvender LED-belysning. LED-pærer holder længere, og det gavner også miljøet. Derudover kan du med fordel sætte lamperne i din bolig til at tænde og slukke automatisk, når du er på ferie. På den måde vil andre forbipasserende ude på vejen tro, at du er hjemme, og det kan forebygge, at der sker indbrud i din bolig. Du kan allerede fra i dag benytte dig af de mange muligheder med intelligent belysning.