Pyramiderne

Der er mange, som mener, der har været rumvæsner med til at bygge de fantastiske bygningsværker, men det er op til den enkelte at beslutte hvad de tror. En ting ved vi dog med sikkerhed, og det er, at der har været brugt taljer og trosser til at trække de store sten op på plads. Der er ingen tvivl om, at de har haft en masse teknisk viden for at kunne slæbe de store sten på plads.

Det er dog ikke kun deres teknologi, som har været imponerende, det er også deres matematikere, som har været bedre end andre på samme tid. De har kunne beregne, hvad der skulle til for at få det hele til at passe sammen på en gang uden at skulle sætte stenene sammen med mørtel.

Fantastisk og unik

Pyramiderne har haft en særligt ikonisk status. Keopspyramiden er den eneste eksisterende af de oprindelige 7 vidundere, og der er i dag lige så mange mysterier om bygningerne, som der er fundet nyt omkring dem.

Pyramiderne er bygget med en præcision, som er næsten overjordisk. Linjerne er meget skarpe og rammer matematisk perfektion i forhold til både himmelhvælvingen over vore hoveder og i forhold til solhverv. Noget som man også kan se hos inkaerne i Sydamerika. Faktisk så er der en lige linje mellem nogle af de pyramider, der står i Mellemamerika, og dem, som står i Egypten.

Der er dog forskelle på de to typer af pyramider. Dem i Egypten er glatte, mens dem i Mellemamerika er trappepyramider og har været brugt til religiøse ceremonier. Man ved, at der har været ofret en del fjender og tilfangetagne modstandere til gudernes ære, specielt den fjerede slange har krævet en stor del ofre.

Pyramiderne er dog også lagt på en måde, så de kommer til at følge konstellationerne på himlen. Det er en underlig tanke at to så specielle bygningsværker er opstået på så forskellige steder i verden, uden at der er nogen form for synlig kontakt mellem de to kulturer, men det er kun med til at give grobund for flere af de konspirationsteorier, som i forvejen er så talrige, når vi kigger på det, som står i bøger, på internettet, og som bliver sendt på de mange tv-kanaler, som også interesserer sig for det i dag.