Vi skal prøve at hænge på

Teknologien har vist, at der er fart på. Det hele tog fart efter 2. verdenskrig og Koreakrigen. Pludselig kom der efter krigens hærgen en masse teknologi, som tidligere var i de store krigsmaskiner, ind i hverdagen, og der gik ikke 15 år, så havde vi den første mand på månen, og se hvor vi er i dag i 2020. Vi har et verdensomspændende internet, vi kan kommunikere med alle over hele kloden på sekunder, og der er stadig fuld fart på udviklingen verden over. Teknologien er med til at skulle sikre kloden mod alt fra virus og overophedning, noget af en opgave.

Teknologi kan være svært, men den kan også være sjov og spændende. Som en stor fest, hvor du er hovedpersonen. Til en fest er det dog klart partyking.dk, der er bedst, men teknologien kan levere lyset og lyden, så de to går nemt hånd i hånd.

Der er mange, som er bange for teknologien, men vi skal dog huske på, at teknologien ikke kan blive klogere end det, vi lærer den, for vi har trods alt ikke endnu skabt en kunstig intelligens, som lærer og udvikler sig selv. Det er heldigvis noget, som stadig hører til i den fiktive verden, og noget, der kun bliver skrevet og lavet film om.

Teknologien har fart på, og der er ingen tegn hverken i sol, måne eller i stjernerne om, at den sætter farten ned i fremtiden. Så for os alle gælder det om at være med og nyde godt af alle de fordele, der er i hverdagen. Alt det, der gør vores liv både lettere og sjovere at leve..