Har du hurtigt wifi?

En wifi-forbindelse er noget, som langt de fleste mennesker har i deres hjem. Hvis man ikke har det, bør man få det, for det er noget, der kan gøre underværker. I de fleste tilfælde er det også noget, der er langt mere sikkert og stabilt end helt almindeligt mobilt internet. Det er skønt, at man kan komme online, når man vil, og at det kan ske i hele boligen. Det er tilmed muligt at være online, når man befinder sig uden for boligen. Det er da skønt, ikke? Hvis man også godt kan lide at surfe på sin mobil, skal man huske at have et rigtig godt cover til den. Det kan man få her hos mobiltasken.dk – de er rigtig gode.

[IMAGE=cx2AWYdkZzfc.jpg]

Wifi er ikke dyrt at få installeret. Nogle gange foregår det gratis, og det er sikkert tilfældet, fordi der netop er megen konkurrence på markedet. Det er jo til stor lykke og held for forbrugeren. Man skal dog vide, at man kan få vidt forskellige forbindelser til forskellige priser. Det er heller aldrig lige meget, hvor meget man vælger at betale for en internetforbindelse. Det ses meget ofte, at folk betaler mere, end de behøver, og at det ofte er langt billigere at finde en forbindelse et andet sted. Hvis man eksempelvis bor på en mindre ø i Danmark, er det ikke sikkert, at der er så meget at vælge imellem. Det må man selvfølgelig også huske at tage højde for.

[IMAGE=bLKI5ldJjoAM.jpg]

Med wifi kan man også se alle de serier og film, som man ønsker sig. I dag kan man jo både streame fra DR, TV2 og forskellige streamingtjenester. Der er ikke noget bedre end at læne sig tilbage i sofaen med computeren, hoppe på wifi og se en film. Det er endnu bedre, hvis man også sommetider kan få en god pose slik til. Med den rette forbindelse kan man streame alle de serier og film, som man vil – der behøver faktisk ikke at være nogen begrænsninger. Med wifi i hjemmet kan alle også være på nettet på samme tid. Man skal dog altid huske at sørge for, at man har en forbindelse, der kan trække meget. Især hvis flere gerne vil se film eller serier på samme tid.

Det er dog ikke alle søgninger på nettet, der trækker lige meget, og derfor vil man også oftest slet ikke kunne mærke, at der er flere på nettet på samme tid. Det kan man heller ikke, hvis det er en meget kraftig forbindelse, og flere streamer på samme tid. Den bedste forbindelse har man, når man ikke kan mærke, at andre også bruger den. [IMAGE=cx2AWYdkZzfc.jpg] Det er det, man skal gå efter, hvis man er flere i husstanden, der godt kan lide at bruge internettet.